هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی

در این مقاله در مورد هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی صحبت خواهیم کرد. برای تشخیص و درمان بسیاری از بیماری ها می توان از جراحی لاپاراسکوپی استفاده کرد.

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی
هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی

جراح می تواند بسته به شرایط بیمار یکی از روش های جراحی باز یا لاپاراسکوپی را برای بیمار انجام دهد. جراحی لاپاراسکوپی مستلزم مهارت زیادی است، بنابر این برای انجام این عمل می توانید به جراحان با تجربه ای مانند دکتر ایروانی مراجعه کنید.

عمل جراحی لاپاراتومی

عمل جراحی لاپاراتومی یا عمل جراحی باز برای افرادی انجام می شود که شرایط انجام عمل جراحی لاپاراسکوپی را ندارند. در این روش با ایجاد یک برش بزرگ فرایند جراحی انجام می شود. برای انجام جراحی به روش لاپاراتومی در تمامی موارد باید بیمار به صورت کامل بی هوش شود.

عمل جراحی لاپاراتومی
عمل جراحی لاپاراتومی

عمل جراحی لاپاراسکوپی

امروزه برای این که جراحت کم تری روی سطح بدن ایجاد شود، از روش جراحی لاپاراسکوپی برای خیلی از عمل های جراحی استفاده می شود. برای انجام جراحی لاپاراسکوپی جراح از دستگاهی به نام لاپاراسکوپ استفاده می کند.

این دستگاه دارای دوربین و لامپ کوچکی است که تصاویری را از محل جراحی بر روی نمایشگر اتاق عمل می فرستد و جراح با استفاده از این تصاویر و سایر تجهیزات دستگاه لاپاراسکوپ فرایند جراحی را انجام می دهد.

جراحی لاپاراسکوپی در چه اندام هایی انجام می شود؟

جراحی هایی که در داخل حفره ی شکم انجام می شوند و جراحی های مربوط به ناحیه ی شانه و زانو را با روش لاپارسکوپی انجام می دهند.

عمل لاپاراسکوپی در ایران

موارد کابرد جراحی لاپاراسکوپی

مزیت های انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی

قبل از جراحی لاپاراسکوپی باید چه کارهایی انجام دهید؟

مراحل انجام جراحی لاپاراسکوپی

جراحی لاپاراسکوپی برای چه مواردی قابل انجام است؟

روش های جراحی لاپاراسکوپی

تعداد برش ها در جراحی لاپاراسکوپی

عوامل موثر بر هزینه ی جراحی لاپاراسکوپی

تخمین هزینه های جراحی لاپاراسکوپی با استفاده از خدمات بیمه تامین اجتماعی

بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی چه مواردی ممکن است، ایجاد شود؟

تفاوت های جراحی لاپاراتومی و جراحی لاپاراسکوپی

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی

مراقبت هایی که بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی باید انجام بگیرد؟

چه ویژگی هایی عمل جراحی لاپاراسکوپی را متمایز می کند؟

انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی برای چه اندام هایی قابل انجام است؟

شرایط انجام جراحی لاپاراسکوپی

مقایسه ی هزینه ی جراحی لاپاراسکوپی و لاپاراتومی

کاهش هزینه های جراحی لاپاراسکوپی با بیمه تامین اجتماعی

اجزای تشکیل دهنده ی دستگاه لاپاراسکوپ

بهترین جراح لاپاراسکوپی

مدت زمانی بهبودی بعد از جراحی لاپاراسکوپی

جراحی لاپاراسکوپی برای چه افرادی قابل انجام نیست؟

انواع روش های جراحی لاپاراسکوپی

ویژگی های بهترین جراح لاپاراسکوپی

عوارض احتمالی جراحی لاپاراسکوپی

آمادگی برای عمل جراحی لاپاراسکوپی

چه افرادی برای انجام جراحی لاپاراسکوپی مناسب هستند؟

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای تشخیص علت ناباروری

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای مشکلات لوله ی گوارش

زمان بهبودی بخیه ها بعد از جراحی

روش انجام جراحی لاپاراسکوپی

مراحل انجام جراحی لاپاراسکوپی توسط دکتر ایروانی

پیدا کردن بهترین جراح لاپاراسکوپی

 

عمل لاپاراسکوپی در ایران

عمل جراحی به شیوه ی لاپاراسکوپی برای اولین بار در ایران توسط متخصص زنان و زایمان انجام شد و با توجه به این که نتایج خوبی از این عمل گرفته شد، این روش از جراحی به سرعت در ایران گسترش پیدا کرد تا جایی که عمل های صفرا، عمل های لاغری معده، عمل هایی که بر روی شانه و زانو انجام می گیرد و. . . با این روش در ایران قابل انجام است.

عمل لاپاراسکوپی در ایران
عمل لاپاراسکوپی در ایران

هزینه ی عمل لاپاراسکوپی در ایران

در ادامه نوشتار هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی به بررسی هزینه ی عمل لاپاراسکوپی در ایران خواهیم پرداخت.

بسته به این که چه بخشی از بدن برای درمان مورد جراحی قرار بگیرد هزینه های متفاوتی برای این عمل ها رقم می خورد. علاوه بر این بسته به این که عمل جراحی لاپاراسکوپی توسط ربات انجام شود، یا جراح به روش دستی این عمل را انجام دهد هزینه ها می تواند متفاوت باشد.

هزینه ی عمل لاپاراسکوپی در ایران
هزینه ی عمل لاپاراسکوپی در ایران

بیمارستان های دولتی هزینه های کم تری نسبت به بیمارستان های خصوصی دارند، از این رو هزینه ی نهایی جراحی در بیمارستان های دولتی کم تر تمام می شود. از طرفی دیگر دسته ای از عمل های جراحی هستند که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند و این عمل ها توسط بیمه حمایت می شوند و در نهایت هزینه ی نهایی برای بیمار پرداخت می شود.

اولین پزشک جراح لاپاراسکوپی در ایران

برای اولین بار در ایران پزشکان زنان و زایمان این روش جراحی را برای بیماران خود انجام دادند. می توان گفت امروزه تمام جراحی هایی که به بیماری های دستگاه تناسلی زنان مربوط می شود، با روش جراحی لاپاراسکوپی انجام می شود.

برای اولین بار دکتر سن عمل جراحی به روش لاپاراسکوپی را انجام داد و علی رغم مخالفت تیم جراحان کالیفرنیا با این روش جراحی، این متد سال ها بعد مورد استقبال زیادی قرار گرفت و هم اکنون در تمام نقاط دنیا از این روش جراحی کمک می گیرند.

موارد کاربرد جراحی لاپاراسکوپی

با توجه به این که سازمان تامین اجتماعی بخشی از هزینه های جراحی لاپاراسکوپی را بر عهده می گیرد و این روش با جراحت کم تری انجام می شود، می توان گفت این روش جراحی بسیار مفید و کار آمد است، البته برای افرادی که مشکل تفسی و مشکل قلبی دارند، انجام دادن روش جراحی لاپاراسکوپی توصیه نمی شود.

موارد کاربرد جراحی لاپاراسکوپی
موارد کاربرد جراحی لاپاراسکوپی

شانه و زانو

از جراحی به روش لاپاراسکوپی برای جراحی هایی که بر روی شانه و زانو انجام می شود، می توان استفاده کرد. برای انجام این عمل محل مفصل شانه یا زانو را با گاز کربن دی اکسید پر می کنند تا تجهیزات دستگاه لاپاراسکوپ در این فضا جای بگیرند و سپس جراحی را انجام می دهند.

با توجه به این که مفصل زانو و شانه جز مفصل های حیاتی برای حرکت کردن هستند، با انجام عمل جراحی با روش لاپاراسکوپی مدت زمان نقاهت برای این جراحی ها کاهش پیدا می کند و بیمار زودتر می تواند فعالیت های حرکتی را شروع کند.

لاغری معده

برای انجام دادن جراحی های لاغری معده از روش جراحی لاپاراسکوپی استفاده می شود. قبل از انجام عمل لاپاراسکوپی به بیمار توصیه می شود، مقداری از وزن خود را کاهش دهد. عمل های جراحی اسلیو، باندینگ معده و جراحی بای پس با استفاده از روش جراحی لاپاراسکوپی انجام می شوند.

لاغری معده
لاغری معده

اندام های داخلی

انجام عمل جراحی بر روی رحم و تخمدان ها با روش جراحی لاپاراسکوپی انجام می شود. انجام عمل جراحی بر روی کیسه صفرا، کلیه و سایر اندام های داخلی با روش جراحی لاپاراسکوپی به خوبی قابل انجام است.

مزیت های انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی

انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی مزایای زیادی نسبت به روش هایی مانند جراحی لاپاراتومی دارد. در صورتی که جراحی لاپاراسکوپی توسط جراح با تجربه ای مانند دکتر ایروانی انجام شود، نتیجه نهایی می تواند برای بیمار و اطرافیان او بسیار رضایت بخش باشد.

پیشنهاد می کنیم از مقاله هزینه عمل لاپاراسکوپی رحم دوشاخ دیدن کنید.

کاهش احتمال چسبندگی

با انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی اندام های داخلی کم تر در معرض هوا قرارمی گیرند. هر اندازه اندام های داخلی کم تر در معرض هوا قرار بگیرند احتمال چسبندگی کاهش پیدا می کند.

کوتاه شدن دوران نقاهت بیمار

در انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی با ایجاد چند برش کوچک تجهیزات لاپاراسکوپی در داخل بدن قرار می گیرند، این برش های کوچک بعد از انجام عمل جراحی در مدت کوتاهی بهبود پیدا می کنند و بیمار می تواند سریع تر به زندگی عادی و فعالیت های روز مره ی خود باز گردد.

بهبودی سریع محل زخم ها

همان طور که قبلا هم گفته شد، با کاهش اندازه برش ها در جراحی لاپاراسکوپی، محل جراحی به سرعت بهبود پیدا می کند و جای زخم کوچکی روی پوست بیمار باقی می ماند که از نظر زیبایی به پوست بیمار ضربه ی زیادی وارد نمی کند.

کاهش هزینه ها

با انجام عمل جراحی به روش لاپاراسکوپی بیمار بعد از مدت کوتاهی از بیمارستان مرخص می شود. حتی دسته ای از جراحی ها به ایجاد بیهوشی کامل نیازی ندارند و با بی حسی موضعی انجام می شوند.

با کم شدن زمان بستری بودن در بیمارستان هزینه های بستری شدن کاهش پیدا می کند. علاوه بر این دسته ای از بیماران هستند که استفاده از بی هوشی کامل برای آن ها خطر آفرین است. با انجام عمل جراحی لاپاراسکوپی و بی حسی موضعی می توان از بروز عوارض داروهای بیهوشی جلوگیری کرد.

کاهش هزینه ها
کاهش هزینه ها

قبل از جراحی لاپاراسکوپی باید چه کارهایی انجام دهید

قبل از انجام هر گونه جراحی باید موارد خاصی را رعایت کنید تا احتمال بروز عوارض بعد از عمل کاهش پیدا کند. تمام توصیه های جراح را مد نظر داشته باشید و در صورتی که به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتما جراح را قبل از انجام هر گونه جراحی مطلع کنید. انجام دادن جراحی لاپاراسکوپی برای افرادی که مشکل تنفسی و مشکلات قلبی دارند، می تواند خطر ساز باشد.

پرهیز از خوردن غذا و آشامیدنی

24 ساعت قبل از انجام هر گونه جراحی نباید هیچ گونه ماده ی غذایی مصرف کنید و 12 ساعت قبل از انجام جراحی خوردن مایعات ممنوع است. خوردن غذا و مایعات قبل از انجام جراحی باعث می شود، بعد از این که به هوش آمدید حالت تهوع شدیدی داشته باشید. این حالت تهوع می تواند منجر به وارد شدن فشار به محل جراحی و بخیه ها شود.

داروهایی که نباید مصرف شود

مصرف هر گونه دارویی که منجر به ایجاد اختلال در انعقاد خون شود، قبل از انجام جراحی ممنوع است. آسپرین، بروفن و ویتامین ک از این دسته هستند.

انجام آزمایش هایی برای اطمینان از سلامت عمومی

آزمایش هایی تحت عنوان چکاب سلامت قبل از انجام جراحی باید انجام بگیرد. با انجام این آزمایش ها جراح از وضعیت سلامت بیمار به خوبی اطمینان حاصل می کند و متوجه می شود، انجام دادن جراحی به صلاح بیمار است، یا خیر.

مصرف الکل و دخانیات

مصرف کردن سیگار و الکل می تواند باعث شود، جراحی نتیجه ی خوبی نداشته باشد. نزدیک به سه ماه قبل از انجام هر گونه جراحی باید مصرف سیگار و الکل را به طور کامل کنار بگذارید.

مصرف الکل و دخانیات
مصرف الکل و دخانیات

مراحل انجام جراحی لاپاراسکوپی

برای انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی باید مراحل خاصی را طی کرد. در ادامه در مورد مراحل جراحی لاپاراسکوپی توسط دکتر ایروانی بیش تر صحبت خواهیم کرد.

بیهوشی بیمار یا بی حسی موضعی

قبل از انجام جراحی بیمار توسط تکنسین بی هوشی در اتاق عمل بیهوش می شود. در مواردی ممکن است، نیازی به بیهوشی نباشد و بی حسی موضعی کفایت می کند. بیهوشی یا بی حسی موضعی با تزریق داروی مربوطه انجام می گیرد.

پر کردن فضای جراحی با گاز کربن دی اکسید

برای این که فضای کافی برای جای گرفتن تجهیزات جراحی در محل جراحی وجود داشته باشد، با استفاده از سوزن باریکی به نام کانولا محل جراحی را سوراخ می کنند و گاز کربن دی اکسید را کم کم به این فضا وارد می کنند. با انجام این کار اندام های داخلی از هم فاصله می گیرند و انجام جراحی راحت می شود.

پر کردن فضای جراحی با گاز کربن دی اکسید
پر کردن فضای جراحی با گاز کربن دی اکسید

شروع جراحی

برای این که جراح بتواند تجهیزات لاپاراسکوپی را در داخل محل جراحی مستقر کند و جراحی را آغاز کند، با ایجاد سه تا پنج عدد برش سه سانتی متری این تجهیزات به داخل محل جراحی وارد می شوند. دوربین کوچکی همراه با این تجهیزات در این فضا قرار میگیرد که تصاویر محل جراحی را به نمایشگری که در اتاق عمل قرار دارد، می فرستد. تیم جراحی با استفاده از این تجهیزات و تصاویر نمایشگر می تواند عمل جراحی را انجام دهد.

بخیه زدن محل برش

بعد از این که جراحی با موفقیت انجام شد، گاز کربن دی اکسید از فضایی که مورد جراحی قرار گرفته است، خارج می شود و محل برش و جراحت توسط دکتر ایروانی بخیه می شود. در نهایت بیمار را برای ریکاوری به اتاق ریکاوری می فرستند و تا زمانی که بیمار به هوش بیاید ضربان قلب و تنفس او را هر یک ساعت یک بار کنترل می کنند.

بخیه زدن محل برش
بخیه زدن محل برش

جراحی لاپاراسکوپی برای چه مواردی قابل انجام است

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی از دستگاه لاپاراسکوپ استفاده می شود. این دستگاه دارای یک دوربین کوچک و لامپ است که فضای درون بدن را بر روی نمایشگر اتاق عمل می فرستد. بنابر این از دستگاه لاپاراسکوپ علاوه بر انجام جراحی می توان برای تشخیص بیماری ها نیز استفاده کرد.

استفاده از جراحی لاپاراسکوپی برای تشخیص

در مواردی ممکن است، از طریق سونوگرافی و رادیولوژی امکان تشخیص بیماری وجود نداشته باشد. علاوه بر این ممکن است، دردهای مبهمی در ناحیه ی شکم وجود داشته باشند که برای تشخیص نیاز به بررسی دقیق داشته باشند.

از این رو می توان با ایجاد یک شکاف کوچک و بی حسی موضعی با کمک دوربین دستگاه لاپاراسکوپ محل مورد نظر را با دقت بررسی کرد و درمان لازم را انجام داد.

استفاده از جراحی لاپاراسکوپی برای درمان

با استفاده از دستگاه لاپاراسکوپ بدون این که برش بزرگی برای جراحی ایجاد شود، می توان جراحی را با کیفیت بهتری انجام داد. جراح با تجربه مانند دکتر ایروانی می تواند با تسلط بر تجهیزات لاپاراسکوپی عمل جراحی لاپاراسکوپی را به بهترین شکل ممکن انجام دهد. میزان تسلط پزشک بر فرایند جراحی و درمان و بهبودی نقش موثری دارد.

انجام جراحی های سرپایی

دسته ای از جراحی ها هستند که نیازی به بستری شدن ندارند. جراحی های جزئی را می توان بدون بیهوشی و به صورت سرپایی انجام داد. بعد از انجام جراحی بیمار می تواند به خانه برگردد و نیازی به تحت نظر بودن و بستری شدن نیست و ظرف مدت کمی بیمار می تواند به فعالیت های عادی زندگی برگردد. بدون دستگاه لاپاراسکوپ این کار امکان پذیر نیست.

انجام جراحی های سرپایی
انجام جراحی های سرپایی

روش های جراحی لاپاراسکوپی

اخیرا در مورد انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات در ایران خبرهایی به گوش همه ی ما رسید. انجام جراحی با لاپاراسکوپی با استفاده از ربات از دقت بالاتری برخوردار است. در ادامه در مورد روش جراحی لاپاراسکوپی با دست و با ربات بیش تر صحبت خواهیم کرد.

انجام عمل جراحی لاپاراسکوپی با دست

در این روش جراح تجهیزات دستگاه لاپاراسکوپ را با کمک دست کنترل می کند. انجام دادن این کار مستلزم مهارت و تجربه ی زیادی است. جراحانی مانند دکتر ایروانی به خوبی از این توانایی برخوردارند که این تجهیزات را به بهترین شکل ممکن هدایت کنند و عمل جراحی را با موفقیت پشت سر بگذرانند.

انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی با کمک ربات، تجهیزات دستگاه لاپاراسکوپ با استفاده از بازوهای ربات حرکت می کنند و فرایند جراحی را انجام می دهند. کنترل ربات در دست جراح است و تمام مراحل جراحی با نظارت جراح انجام می گیرد. انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات از دقت بسیار بالایی بر خوردار است و برای انجام جراحی هایی که حساسیت بیش تری دارند، کاربرد دارد.

مزایای انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات

با استفاده از ربات دقت جراحی بسیار بالا می رود. علاوه بر این زمان جراحی کاهش پیدا می کند و جراحی با زمان کم تری انجام می شود. ربات های جراحی لاپاراسکوپی در ایران تولید می شوند که نسبت به نمونه های خارجی کارایی بهتری دارند.

این ربات پس از بر طرف کردن نیاز های داخلی برای صادرات تولید خواهند شد. روش کار کردن با ربات بسیار ساده است و جراحانی که دوره های تخصصی عمل جراحی لاپاراسکوپی را پشت سر گذاشته باشند، به راحتی می توانند این کار را انجام دهند. استفاده از این ربات ها باعث می شود، جراح فرصت بیش تری برای بررسی کردن محل جراحی داشته باشد.

مزایای انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات
مزایای انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات

تعداد برش ها در جراحی لاپاراسکوپی

برای قرار گرفتن تجهیزات لاپاراسکوپی در محل جراحی باید برش هایی را روی سطح بدن ایجاد کرد. بسته به این که عمل به چه صورتی انجام شود، تعداد برش ها می تواند متفاوت باشد. با توجه به این که تعداد برش ها محدود و محل ایجاد برش بسیار کوچک است، عوارض این جراحی نسبت به جراحی لاپاراتومی بسیار کم تر است.

انجام جراحی لاپاراسکوپی با یک برش

می توان با ایجاد یک برش تجهیزات لاپاراسکوپی را به داخل بدن فرستاد و جراحی را انجام داد. انجام دادن این کار مستلزم مهارت و دقت بالایی است. در این روش با ایجاد یک برش نسبتا بزرگ تمام تجهیزات به محل جراحی وارد می شوند و جراحی انجام می شود.

انجام جراحی با ایجاد سه تا پنج برش

انجام جراحی لاپاراسکوپی با روش تک برشی جراحت کم تری را به بدن بیمار وارد می کند، اما برای انجام این جراحی به دلیل نزدیک بودن تجهیزات به یک دیگر نیازمند دقت و مهارت بسیار بالایی است. در مواردی با ایجاد سه برش تقریبا سه سانتی متری تجهیزات به بدن بیمار وارد می شوند و در مواردی نیاز به ایجاد تعداد برش های بیش تری است.

بهبود محل زخم

با توجه به این که برای انجام عمل جراحی لاپاراسکوپی، سطح پوست به میزان کمی شکافته می شود، این جراحت پس از مدت زمان کوتاهی بهبود پیدا می کند. محل زخم پس از گذشت یک سال به صورت کامل از بین می رود و از نظر زیبایی هیچ آسیبی به پوست فرد وارد نمی شود.

بهبود محل زخم
بهبود محل زخم

عوامل موثر بر هزینه ی جراحی لاپاراسکوپی

عوامل زیادی می تواند بر روی هزینه ی جراحی لاپاراسکوپی تاثیر بگذارد. در ادامه در مورد هر یک از این موارد به صورت خلاصه صحبت خواهیم کرد.

بیمه تامین اجتماعی

در مواردی بیمه تامین اجتماعی بخشی از هزینه ی انجام دسته ای از جراحی ها که به روش لاپاراسکوپی انجام می شوند را پرداخت می کند. در این حالت از نظر اقتصادی به بیمار فشار کم تری وارد می شود.

بیمه نزدیک به 10 درصد از هزینه های جراحی لاپاراسکوپی را بر عهده می گیرد. گروهی از جراحان مانند دکتر ایروانی با بیمه تامین اجتماعی قرارداد دارند و این امر موجب کاهش هزینه های جراحی برای بیمار می شود.

مجهز بودن بیمارستان و دستگاه های جراحی لاپاراسکوپی

با توجه به این که علم مهندسی پزشکی روز به روز در حال گسترش است، همه روزه تجهیزات و امکاناتی به دستگاه های پزشکی افزوده می شود. بسته به این که دستگاه های مورد استفاده برای انجام جراحی لاپاراسکوپی تا چه اندازه ای مجهز باشند، هزینه های این جراحی می تواند بالا و پایین برود.

برای مثال انجام جراحی لاپاراسکوپی به علت دقت بالایی که دارد، بالاتر از هزینه ی انجام جراحی لاپاراسکوپی با دست است. در بیمارستان های خصوصی نسبت به بیمارستان دولتی رسیدگی بهتری دارند و هزینه ی بیش تری را از بیمار دریافت می کنند.

مهارت و تخصص جراح

یکی از مهم ترین مواردی که تاثیر زیادی بر هزینه ی جراحی دارد، میزان مهارت و تخصص جراح مورد نظر است. دکتر ایروانی با داشتن تعداد زیادی عمل موفق در روزمه ی خود توانسته است توانایی خود را در انجام جراحی های لاپاراسکوپی به اثبات برساند.

رضایت بیمارانی که به وسیله دکتر ایروانی جراحی شده اند نشان دهنده ی مهارت و تخصص بالای ایشان است. هر اندازه تجربه جراح در زمینه جراحی لاپاراسکوپی بیش تر باشد، احتمال بروز خطر بسیار کاهش پیدا می کند.

مهارت و تخصص جراح
مهارت و تخصص جراح

تخمین هزینه های جراحی لاپاراسکوپی با استفاده از خدمات بیمه تامین اجتماعی

هزینه های جراحی لاپاراسکوپی از دو جهت قابل بررسی است. از یک طرف هزینه ی تجهیزات مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی و از طرف دیگر هزینه ی بیمارستان و دستمزد جراح که در ادامه در مورد هر کدام از این هزینه ها صحبت خواهد شد.

قبل از این که بخواهید از خدمات بیمه استفاده کنید از بیمه گذار بخواهید اطلاعات کاملی در مورد این هزینه ها در اختیار شما بگذارد. در صورتی که بیمه تامین اجتماعی با بیمارستانی که جراحی در آن جا انجام می شود، قرار داد داشته باشد، از بیمار تنها بخشی از هزینه ها دریافت می شود.

در صورتی که سازمان تامین اجتماعی با بیمارستانی که جراحی در آن انجام شده است، قرار داد نداشته باشد، این هزینه به صورت غیر مستقیم توسط بیمه پرداخت می شود.

هزینه ی تهیه ی تجهیزات مورد نیاز برای انجام جراحی

برای انجام جراحی دسته ای از تجهیزات را باید خود بیمار تهیه کند. بیمه بخشی از این هزینه را پرداخت خواهد کرد. برای این که بتوانید هزینه ی این تجهیزات را از بیمه دریافت کنید می توانید از شرکتی که این تجهیزات را خریداری کرده اید فاکتور دریافت کنید و فاکتور را به مراکز تحویل خسارت تحویل دهید.

هزینه های بیمارستان

هزینه های بیمارستان شامل هزینه ی اتاق عمل و داروهای بیهوشی، هزینه ی همراه و هزینه ی بستری شدن می باشد که بسته به این که در چه بیمارستانی بستری شده باشید، این هزینه ها می توانند متفاوت باشند.

دستمزد جراح

بسته به این که جراح با سازمان تامین اجتماعی قرار داد داشته باشد، هزینه ها کاهش پیدا می کند. دکتر ایروانی از جمله جراحانی است که با سازمان تامین اجتماعی کشور برای انجام جراحی های لاپاراسکوپی قرارداد دارد.

دستمزد جراح
دستمزد جراح

بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی چه مواردی ممکن است، ایجاد شود؟

مانند هر روش درمانی، جراحی لاپاراسکوپی نیز با پیامدهایی همراه است که بعد از مدت کوتاهی برطرف خواهند شد. هر اندازه جراح تجربه ی بیش تری در زمینه ی جراحی لاپاراسکوپی داشته باشد، احتمال بروز این پیامد ها کم تر می شود.

ایجاد عفونت در محل جراحی

در صورتی که در محل جراحی هر گونه ترشحات بد بو و زرد رنگ مشاهده کردید باید به دکتر ایروانی مراجعه کنید تا دلیل این عفونت و ترشحات را بررسی کند. درد و التهاب در محل جراحی نیز می تواند از نشانه های بروز عفونت است.

در صورتی که پانسمان محل جراحی به صورت مرتب تعویض شود و آنتی بیوتیک های تجویز شده توسط پزشک معالج مصرف شوند، احتمال بروز عفونت بسیار کاهش پیدا می کند. عفونت می تواند باعث شود، محل جراحی به خوبی جوش نخورد. از این رو هر گونه علائمی که نشان دهنده ی بروز عفونت باشد را جدی بگیرید.

سرگیجه و سردرد

بعد از انجام جراحی به علت استفاده از داروهای بی هوشی ممکن است، دچار سردرد و سرگیجه های خفیفی شوید. این حالت ها بعد از این که غلظت داروهای بیهوشی در بدن کاهش پیدا کرد از بین خواهد رفت و کاملا طبیعی است.

درد در محل بخیه ها

اگرچه برای انجام جراحی لاپاراسکوپی برش های کوچکی روی سطح بدن بیمار ایجاد می شود، اما به علت آسیب های وارد شده به عصب های حسی این ناحیه ممکن است، کمی درد و التهاب در محل جراحی وجود داشته باشد که با مصرف مسکن های معمولی کاملا بر طرف می شود.

تفاوت های جراحی لاپاراتومی و جراحی لاپاراسکوپی

جراحی های لاپاراتومی و لاپاراسکوپی به منظور بهبود شرایط بیمار انجام می شوند، اما تفاوت هایی با یک دیگر دارند که بسته به شرایط بیمار ممکن است، انجام دادن جراحی به یکی از این روش ها عوارض کم تری را برای بیمار داشته باشد و مزیت های بیش تری نسبت به روش دیگر برای بیمار ایجاد کند.

تعداد برش ها

در جراحی لاپاراتومی با ایجاد یک برش بزرگ جراح به اندام های داخلی بدن بیمار دسترسی پیدا می کند و می تواند جراحی را انجام دهد. مدت زمان بیش تری طول می کشد تا این برش بهبود پیدا کند علاوه بر این به علت تماس اندام های داخلی با هوا احتمال بروز چسبندگی بیش تر می شود.

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی تعداد برش ها بیش تر می شود، ولی اندازه ی برش ها بسیار کوچک است. علاوه بر این که این برش ها در مدت زمان کم تری بهبود پیدا می کنند، احتمال بروز چسبندگی بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی بسیار کم است.

تجهیزات اتاق عمل

برای انجام عمل لاپاراسکوپی از دستگاه های پیشرفته ای استفاده می شود. از جمله: نمایشگری به منظور دیدن اندام های داخلی برای اعضای تیم جراحی، بازوهای دستگاه لاپاراسکوپ برای انجام جراحی در داخل بدن و لامپ و دوربین کوچکی که فضای درون بدن و محل جراحی را با کیفیت بالایی در اختیار تیم جراحی قرار می دهد.

عوارض احتمالی

با توجه به تفاوت های زیادی که بین جراحی لاپاراسکوپی و لاپاراتومی وجود دارد، عوارض احتمالی بعد از انجام این جراحی نیز می تواند متفاوت باشد. علاوه بر این ممکن است، دسته ای از عوارض برای بعضی از افراد ایجاد شوند و برای برخی از افراد ایجاد نشوند. برای مثال احتمال بروز فتق بعد از جراحی لاپاراتومی بیش تر است.

عوارض احتمالی
عوارض احتمالی

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی

بسته به نوع جراحی هزینه های مختلفی برای فرد رقم می خورد. عمل جراحی به شیوه ی لاپاراسکوپی در تعهد بیمه ی تامین اجتماعی است. در صورتی که در بیمارستان دولتی بستری باشید، تنها 10 در صد از هزینه ی جراحی را باید پرداخت کنید و بقیه هزینه توسط بیمه تامین اجتماعی پرداخت می شود. در صورتی که جراحی در بیمارستان های خصوصی انجام شود، شما باید کل هزینه ی جراحی را پرداخت کنید چرا که بیمه تامین اجتماعی در بیش تر موارد تنها با بیمارستان های دولتی طرف قرار داد است.

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای افرادی که تحت پوشش بیمه ی پایه باشند:

همان طور که می دانید برای انجام جراحی در صورتی که فرد تحت پوشش بیمه نباشد کل هزینه ی این جراحی از بیمار گرفته می شود، ولی در حالتی که فرد زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی باشد، بیمارستان های دولتی هزینه ها را پوشش می دهند و تمام یا بخشی از هزینه ها را برای بیمار پرداخت می کنند.

بیمه ی تکمیلی

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای بیمارانی که علاوه بر بیمه ی پایه دارای بیمه ی تکمیلی نیز هستند، هم در بیمارستان های دولتی و هم در بیمارستان های خصوصی، طبق قوانین بیمه پرداخت می شود.

قبل از این که بیمار تحت پوشش بیمه تکمیلی باشد، باید تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی باشد. بعد از انجام جراحی بیمار باید تمام مدارک پزشکی خود را به مراکز تحویل خسارت بدهد و در نهایت هزینه ای که برای جراحی پرداخت کرده است را دریافت کند.

مراقبت هایی که بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی باید انجام بگیرد

بعد از تمام شدن جراحی لاپاراسکوپی علائم حیاتی بیمار تحت کنترل است. تا زمانی که بیمار به صورت کامل به هوش نیاید باید در اتاق ریکاوری بماند. بعد از این که بیمار ادرار کرد می تواند از بیمارستان مرخص شود. در صورتی که بیمار مشکل خاصی نداشته باشد، نیازی به ماندن در بیمارستان نیست، اما برای برگشتن به محل زندگی بیمار باید از یک نفر همراه کمک بگیرد.

مصرف داروها

بعد از انجام جراحی، پزشک معالج برای بیمار داروهایی را تجویز می کند که در صورتی که در مصرف این داروها سهل انگاری شود، مشکلاتی برای بیمار ایجاد می شود. آنتی بیوتیک ها از دسته داروهایی هستند که برای جلوگیری از بروز عفونت تجویز می شوند. بعد از جراحی برای کنترل درد بیمار می تواند از مسکن های معمولی و کدئین استفاده کند. استفاده از ایبوبروفن و آسپرین قبل و بعد از جراحی توصیه نمی شود.

حرکت کردن

حرکت دادن پاها بعد از جراحی مانع از لخته شدن خون در پاها می شود، اما انجام حرکات سنگین برای بیمار توصیه نمی شود. علاوه بر این نشستن و برخواستن ناگهانی می تواند باعث ایجاد آسیب هایی به محل بخیه ها شود.

مشاهده ی ترشحات غیر عادی در محل جراحی

در صورت مشاهده ی هر گونه علامتی که نشان دهنده ی بروز عفونت باشد، مانند ترشحات غیر عادی و التهاب و تورم، باید مسئله را با پزشک معالج خود درمیان بگذارید. برای این که محل بخیه ها دچار عفونت نشود باید پانسمان را روزی یک بار تعویض کنید و داروهایتان را طبق دستور پزشک معالج مصرف کنید.

چه ویژگی هایی عمل جراحی لاپاراسکوپی را متمایز می کند؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی روشی نوین در انجام جراحی است که هدف اصلی آن کاهش دوران نقاهت بیمار است. با کاهش دوران نقاهت و کاهش آسیب های وارد شده در اثر برش های جراحی می توان بعد از انجام عمل درد کم تری را تجربه کرد. علاوه بر این زمان بهبودی کاهش یافته و فرد می تواند بعد از مدت زمان کوتاهی به محل کار خود باز گردد.

گاز کربن دی اکسید

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی باید با استفاده از تزریق گاز در محل جراحی اندام های داخلی را از هم دیگر باز کرد و فضایی را ایجاد کرد که بازوهای دستگاه لاپاراسکوپ در آن جای بگیرند. گاز مورد استفاده برای انجام جراحی لاپاراسکوپی باید دارای ویژگی های خاصی باشد که بتوان از آن برای این کار استفاده کرد.

ویژگی های گاز مورد استفاده در جراحی های لاپاراسکوپی

مهم ترین ویژگی که باید در گاز مورد استفاده در جراحی لاپاراسکوپی وجود داشته باشد، این است که این گاز غیر قابل احتراق باشد. علاوه بر این گاز باید در دسترس همگان باشد و قیمت آن بالا نباشد.

گاز کربن دی اکسید تمام ویژگی هایی که یک گاز منبسط کننده باید داشته باشد را دارد، اما می تواند برای بیماران قلبی و ریوی خطر آفرین باشد. بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی گاز کربن دی اکسید را از محل جراحی خارج می کنند،

اما در نهایت مقداری از این گاز در بدن بیمار باقی می ماند که توسط ریه ها و روده ها جذب می شود. از گاز نیتروژن و هلیوم نیز می توان برای جراحی های لاپاراسکوپی استفاده کرد. گاز هلیوم و نیتروژن هیچ گونه مزیتی نسبت به گاز کربن دی اکسید ندارند.

انجام جراحی به روش لاپاراسکوپی برای چه اندام هایی قابل انجام است

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی باید فضایی ایجاد شود که تجهیزات دستگاه لاپاراسکوپ در این فضا قرار بگیرند تا جراحی انجام شود. اندام های داخلی حفره ی شکم می تواند گزینه ی مناسبی برای انجام این عمل باشد. علاوه بر این زانو و شانه نیز می تواند با روش جراحی لاپاراسکوپی جراحی شود. با انجام این کار به علت کاهش زخم ها فرد می تواند در مدت زمان کوتاهی به فعالیت های روزمره ی خود بر گردد.

جراحی لاپاراسکوپی زانو

برای انجام جراحی زانو با روش لاپاراسکوپی از دستگاهی به نام آتروسکوپ استفاده می شود. با ایجاد چند شکاف کوچک تجهیزات دستگاه به محل جراحی وارد می شود و با تزریق آب نمک محل جراحی را منبسط می کنند و فرایند ترمیم و بازسازی مفصل آسیب دیده را با روش جراحی انجام می دهد.

عمل جراحی آتروسکوپی از دسته عمل های جراحی سرپایی است و در بعضی موارد نیاز به بیهوشی عمومی می شود. جراح و بیمار می توانند فرایند عمل جراحی را در نمایشگری که در اتاق عمل قرار دارد، ببینند.

جراحی لاپاراسکوپی شانه

انجام جراحی لاپاراسکوپی شانه نیز با روش لاپاراسکوپی امکان پذیر است. برای انجام این جراحی نیز از دستگاهی به نام آتروسکوپ استفاده می شود.

انجام جراحی شانه نیز مانند زانو با تزریق محلول آب نمک و انبساط محل جراحی آغاز می شود. در نهایت محلول آب نمک از فضای مفصل خارج می شود و محل ایجاد برش ها بخیه زده می شود. مفصل شانه و زانو از این جهت که مفصل های حرکتی هستند، اهمیت زیادی دارند و هر اندازه محل جراحت کوچک تر باشد، بیمار بعد از جراحی راحت تر می تواند حرکت کند.

جراحی لاپاراسکوپی شانه
جراحی لاپاراسکوپی شانه

شرایط انجام جراحی لاپاراسکوپی

انجام جراحی لاپاراسکوپی برای دسته ای از افراد مناسب است و برای گروهی به هیچ عنوان توصیه نمی شود. با انجام جراحی لاپاراسکوپی با ایجاد جراحت کم جراحی های بزرگ امکان پذیر می شود. جراح برای این که متوجه شود، چه فردی برای انجام جراحی لاپاراسکوپی مناسب است، آزمایش هایی را از فرد می گیرد.

افرادی که برای انجام عمل لاپاراسکوپی مناسب هستند

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی محل جراحی با استفاده از تزریق گاز کربن دی اکسید پر می شود. گاز کربن دی اکسید می تواند تاثیر بدی برای سلامت افرادی که بیماری قلبی و ریوی دارند، داشته باشد. علاوه بر این ممکن است، برای بیمارانی که وضعیت سلامت آن ها وخیم است، می تواند خطر آفرین باشد. از این رو قبل از انجام جراحی لاپاراسکوپی باید آزمایش هایی از فرد گرفته شود.

عمل لاپاراسکوپی برای چه افرادی قابل انجام است

می توان گفت انجام جراحی لاپاراسکوپی می تواند برای بسیاری از افراد مناسب باشد. انجام عمل های جراحی معده با استفاده از روش لاپاراسکوپی انجام می شود. جراحی لاپاراسکوپی با کاهش جراحت های وارد شده روی سطح بدن باعث زیبایی پوست بیمار می شود. علاوه بر این بیمار می تواند سریع تر بهبود پیدا کند و مانند قبل فعالیت کند.

بعد از انجام لاپاراسکوپی

بعد از انجام لاپاراسکوپی به علت استفاده از گاز کربن دی اکسید فرد در شانه هایش کمی احساس درد دارد. این درد بعد از این که گاز کربن دی اکسید به صورت کامل جذب رگ های خونی شد، به صورت خود به خودی بر طرف می شود. به جرات می توان گفت عمل جراحی لاپاراسکوپی کم عارضه ترین روش جراحی است.

مقایسه ی هزینه ی جراحی لاپاراسکوپی و لاپاراتومی

یکی از مهم ترین برتری های جراحی لاپاراسکوپی این است که هزینه ی کم تری نسبت به جراحی لاپاراتومی به دنبال می آورد. علی رغم این که تجهیزات لاپاراسکوپی بسیار گران قیمت هستند، اما به علت دلایل زیر هزینه ی نهایی جراحی به روش لاپاراسکوپی و به خصوص هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی کم تر از جراحی لاپاراتومی می با شد.

کاهش مدت زمان بستری بودن در بیمارستان

جراحی لاپاراسکوپی به خاطر کوچک بودن محل برش ها و زخم های بعد از عمل دارای دوران نقاهت کم تری است. از این نظر فرد پس از مدت کوتاهی می تواند از بیمارستان مرخص شود. مرخص شدن از بیمارستان به منزله ی کاهش هزینه ی بستری بودن است.

کاهش مصرف داروها

پس از این که فرد مدت کوتاهی دارو مصرف کرد می تواند بهبود پیدا کند. این بهبودی به منزله ی کاهش مصرف داروها است. با کاهش مصرف داروها هزینه ای که برای دارو باید پرداخت شود، بسیار کاهش پیدا می کند.

برگشت به شغل

بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی در بیش تر موارد بیمار می تواند در مدت کوتاهی به محل کار خود بر گردد و فعالیت های شغلی خود را آغاز کند. برای مشاغلی که آزاد هستند، برگشتن به کار می تواند از نظر اقتصادی بسیار کمک کننده باشد.

پرداخت هزینه ی جراحی به وسیله ی بیمه تامین اجتماعی

بیمه تامین اجتماعی علاوه بر این که از طریق مراکز پرداخت خسارت هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی را پرداخت می کند، با بیمارستان های خاصی قرارداد دارد. بیمارستان های طرف قرار داد بیمه تامین اجتماعی هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی را پرداخت می کنند. پرداخت این هزینه به وسیله ی بیمه می تواند در کاهش هزینه ها کمک کند.

پرداخت هزینه ی جراحی به وسیله ی بیمه تامین اجتماعی
پرداخت هزینه ی جراحی به وسیله ی بیمه تامین اجتماعی

کاهش هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی

برای کاهش هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی می توان از امکانات بیمه تامین اجتماعی استفاده کرد. بسته به نوع جراحی بیمه هزینه های جراحی را به صورت کامل پرداخت می کند، یا این که بخشی از این هزینه ها را بر عهده می گیرد. هزینه ی تجهیزات اتاق عمل هزینه های بیمارستان و هزینه ی بستری شدن از جمله هزینه هایی هستند که توسط بیمه پرداخت خواهند شد.

هزینه ی بستری شدن

با توجه به این که با انجام جراحی لاپاراسکوپی بیمار باید مدت زمان کم تری را در بیمارستان بماند هزینه ی کم تری برای بیمار ایجاد می شود. در نهایت با حمایت بیمه از بیمار این هزینه ها تا حد زیادی کاهش پیدا می کند، یا این که به صفر نزدیک می شود.

هزینه ی داروهای بیمار

یکی دیگر از هزینه هایی که بعد از انجام جراحی برای بیمار ایجاد می شود، هزینه ی داروهایی است که بعد از انجام جراحی باید مصرف کند. در جراحی لاپاراسکوپی با ایجاد چند شکاف کوچک جراحی انجام می شود و چون محل زخم ها کوچک است، نیازی به مصرف طولانی مدت دارو نیست و بعد از مدت زمان کوتاهی بیمار تا حد زیادی بهبود پیدا می کند.

دستمزد جراح

جراحان مختلف بسته به میزان تجربه و مهارتی که دارند، دستمزد های متفاوتی را از بیماران دریافت می کنند. به هیچ عنوان برای کاهش هزینه ها، نباید به بیمارستانی مراجعه کنید که امکانات کافی را برای جراحی در اختیار ندارد.

دستمزد جراح
دستمزد جراح

اجزای تشکیل دهنده ی دستگاه لاپاراسکوپ

دستگاه لاپاراسکوپ از اجزای مختلفی تشکیل شده است. هر یک از این اجزا وظیفه ای را بر عهده دارند و بدون وجود یکی از این اجزاء نمی توان جراحی را انجام داد. این تجهیزات عبارتند از: منبع نور، دستگاه گاز کربن دی اکسید، دوربین کوچک، دستگاه ساکشن، کوتری و. . . . علاوه بر این دارای قسمتی برای ضبط کردن تمام مراحل عمل جراحی است. هر کدام از این قسمت ها وظیفه ای را انجام می دهند.

کلیپاپلایر و سوزن گیر

کلیپاپلایر وسیله ای است که در صورتی که رگ های خونی پاره شدند انتهای این رگ های خونی و مجاری آن ها را می بندد. برای بخیه کردن محل برش ها به وسیله ای به نام سوزن گیر نیاز است. در عمل های جراحی لاپراتومی از سوزن گیر استفاده می شود. سوزن گیر در دستگاه لاپاراسکوپی دارای شکل های متفاوتی است.

الکترودهای منوپلار و الکترودهای بایپولار

این الکترود ها به دستگاه کوتر متصل می شوند و در بستن جریان مویرگهایی که پاره شده اند نقش دارد. انواع مختلف این الکترودها امکان جدا سازی و برش را نیز فراهم آورده است.

قیچی

برای چیدن نخ بخیه و ایجاد شکاف های جراحی از قیچی استفاده می شود. انواع مختلفی از قیچی برای انجام جراحی لاپاراسکوپی وجود دارد که هر کدام از این قیچی ها بسته به شکل ظاهری شان عملکرد های متفاوتی دارند و برای انجام کاری طراحی شده اند.

تروکار

تروکار ابزار نوک تیزی است که برای سوراخ کردن حفره ی شکم و وارد کردن تجهیزات لاپاراسکوپی به این محل مورد استفاده قرار می گیرد. انواع مختلفی از تروکار برای انجام جراحی لاپاراسکوپی مورد استفاده قرار می گیرد. تروکار مخروطی و تروکار نوک هرمی از این دسته هستند.

دوربین لاپاراسکوپ و نمایشگر

مهم ترین بخش دستگاه لاپاراسکوپ دوربین و نمایشگر آن می باشند. با استفاده از دوربین و نمایشگر جراح می تواند محل جراحی را به صورت دقیق بررسی کند و جراحی را انجام دهد.

دوربین لاپاراسکوپ و نمایشگر
دوربین لاپاراسکوپ و نمایشگر

بهترین جراح لاپاراسکوپی

برای این که بتوانید یک جراحی موفق داشته باشید و به سلامت از بیمارستان مرخص شوید، باید به جراح با تجربه ای مانند دکتر ایروانی مراجعه کنید. دکتر ایروانی دارای سال ها تجربه ی انجام جراحی های لاپاراسکوپی هستند و با داشتن تعداد زیادی جراحی موفق در زمینه ی لاپاراسکوپی توانسته است رضایت طیف وسیعی از بیماران را از این روش نوین جراحی به دست آورد.

ویژگی های دکتر ایروانی

مهم ترین ویژگی دکتر ایروانی به عنوان یک جراح خوب در زمینه ی جراحی لاپاراسکوپی دقت و ظرافت بالای این جراح در انجام کار است. علاوه بر این می توان گفت دکتر ایروانی دارای حسن شهرت کافی هستند و این حسن شهرت به علت سال ها تلاش و انجام دادن جراحی های موفق در این زمینه است.

برخورد خوب با تیم جراحی و بیماران توانسته است دکتر ایروانی را به عنوان یک جراح محبوب به بیماران معرفی کند. یکی از مهم ترین ویژگی های یک جراح دلسوز بودن و توانایی تصمیم گیری در شرایط سخت است.

دکتر ایروانی به خوبی نشان داده اند که در بدترین شرایط می توان بهترین تصمیم هایی که به صلاح بیمار است را گرفت. در نهایت داشتن قرار داد با بیمه ی تامین اجتماعی باعث شده است، هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی توسط دکتر ایروانی نسبت به جراحانی که با بیمه قرارداد ندارند کم تر باشد. این امر موجب می شود، فشار اقتصادی زیادی به خاطر سنگین بودن هزینه ی عمل جراحی بر بیمار وارد نشود.

ویژگی های دکتر ایروانی
ویژگی های دکتر ایروانی

مدت زمانی بهبودی بعد از جراحی لاپاراسکوپی

بسته به این که کدام بخش از بدن بیمار جراحی شده باشد، مدت زمان بهبودی می تواند متفاوت باشد. بعد از جراحی بیمار به اتاق ریکاوری انتقال پیدا می کند و ضربان قلب و تنفس بیمار تحت کنترل است تا مشکلی ایجاد نشود. بعد از این که بیمار کاملا به هوش آمد و توانست ادرار کند می تواند به دستور پزشک معالج از بیمارستان مرخص شود.

داشتن درد بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی

بعد از انجام جراحی لاپارسکوپی به علت این که مقداری از گاز کربن دی اکسید در بدن بیمار باقی می ماند درد خفیفی در ناحیه ی شانه حس می شود که به صورت خود به خود بر طرف می شود. درد های بعد از انجام جراحی را می توان با استفاده از استامینوفن ساده بر طرف کرد.

بهبود زخم ها

مدت زمان بهبودی زخم های جراحی برای افراد مختلف متفاوت است. علاوه بر این بسته به تعداد شکاف ها و اندازه ی شکاف، زمان بهبودی می تواند متفاوت باشد. جراحی لاپاراسکوپی بسیار متداول است و برای کیسه صفرا، جراحی روده ها، طحال، کبد و. . . بسیار کاربرد دارد.

مزایای جراحی لاپاراسکوپی

برای انجام جراحی لاپاراتومی از برش های بزرگ استفاده می شد که مدت زمان زیادی برای بهبودی آن لازم بود. علاوه بر این برای بیمار محدودیت های زیادی را به وجود می آورد. جراحی لاپاراسکوپی از هر جهت می تواند جایگزین خوبی برای جراحی لاپاراتومی باشد. هر اندازه تعداد برش ها کم تر باشد، احتمال چسبندگی کم تر است و بیمار در مدت زمان کوتاه تری بهبود پیدا می کند.

جراحی لاپاراسکوپی برای چه افرادی قابل انجام نیست

علی رغم این که جراحی لاپاراسکوپی مزایای زیادی دارد و برای درمان بسیاری از بیماری ها قابل استفاده است، اما درمواردی نباید از این روش استفاده کرد. محدودیت جراحی لاپاراسکوپی می تواند به علت استفاده از گاز کربن دی اکسید برای انجام این عمل باشد. بیمارانی که نارسایی قلبی و ریوی دارند، ممکن است، در حین عمل یا بعد از انجام عمل دچار مشکلاتی شوند. از این رو بهتر است، جراحی لاپاراسکوپی برای این افراد انجام نشود.

افراد چاق

قبل از انجام جراحی لاپاراسکوپی در صورتی که بیمار دارای اضافه وزن باشد، باید وزن خود را کاهش دهد. تجهیزات لاپاراسکوپی در بدن افرادی که توده ی بدنی بالایی دارند، محدودیت حرکت دارند. با کاهش وزن فضای لازم برای این تجهیزات فراهم می شود.

بیماران قلبی

بیمارانی که دچار نارسایی قلبی هستند، در حین عمل در اثر فشار گاز داخل شکم دچار ایست قلبی می شوند. از این جهت قبل از انجام جراحی لاپاراسکوپی بیمار باید با متخصص قلب و عروق مشورت کند که آیا انجام دادن جراحی به روش لاپاراسکوپی به صلاح او است، یا باید با روش دیگری جراحی شود.

بیماران ریوی

افرادی که نارسایی ریوی دارند، در دفع گاز باقی مانده از جراحی لاپاراسکوپی دچار مشکل می شوند، به همین دلیل استفاده از روش لاپاراسکوپی برای این بیماران توصیه نمی شود. افرادی که سن آنها بالای 60 سال است، نیز نمی توانند به روش لاپاراسکوپی جراحی شوند. در صورتی که بیمار داروی خاصی را مصرف می کند، باید قبل از انجام هر گونه جراحی پزشک جراح را از این مسئله مطلع کند.

انواع روش های جراحی لاپاراسکوپی

روش های جدید جراحی لاپاراسکوپی برای انجام این عمل مورد استفاده قرار گرفته است. لاپاراسکوپی به مرور زمان پیشرفت های بسیاری کرده است و تجهیزات زیادی به آن افزوده شده است. امروز با استفاده از ربات می توان جراحی هایی که به دقت بالایی نیاز دارند را انجام داد.

انجام لاپاراسکوپی با دست

در مواردی ممکن است، نیاز باشد، جراح تجهیزات خاصی را برای انجام عمل جراحی استفاده کند که باید با دست آن ها را استفاده کرد. در این صورت با استفاده یک برش بزرگ تر، جراح دست خود را به محل جراحی وارد می کند و تغییرات مورد نظر خود را برای این بخش انجام می دهد.

انجام جراحی لاپاراسکوپی با ربات

انجام دادن جراحی با ربات می تواند با دقت بسیار بالایی انجام بگیرد. ربات می تواند با استفاده از کنترل توسط جراح هدایت شود. ربات های جراحی لاپاراسکوپی دارای بازوهایی هستند که با استفاده از این بازوها می توان تجهیزات لاپاراسکوپی را هدایت کرد.

انجام دادن جراحی های لاپاراسکوپی بدون برش

دسته ای از جراحی های لاپاراسکوپی را می توان بدون برش انجام داد. جراحی معده و روده ی بزرگ و جراحی های زنان را می توان بدون ایجاد برش انجام داد. جراحی های تک برشی نیز گزینه ی مناسبی برای بیماران هستند که تجهیزات لاپاراسکوپی را از طریق یک برش به محل جراحی وارد می کنند.

انجام دادن جراحی با یک برش می تواند نسبت به روش های دیگر سخت تر باشد، چرا که تمام تجهیزات لاپاراسکوپی را از طریق یک برش به بدن بیمار وارد می کنند.

ویژگی های بهترین جراح لاپاراسکوپی

برای این که به بهترین جراح لاپاراسکوپی مراجعه کنید باید ویژگی های یک جراح خوب را بدانید. در ادامه در مورد ویژگی هایی که یک جراح باید داشته باشد تا بتوان به او اعتماد کرد بیش تر صحبت خواهیم کرد.

اعتبار و حسن شهرت

هر قدر جراح تجربه بیش تری داشته باشد، به مرور زمان می تواند شهرت و اعتبار کافی را به دست آورد و نزد همه ی جراحان و بیماران به خوبی شناخته شده باشد. داشتن تعداد زیادی جراحی موفق در رزومه ی جراح می تواند نشانه ی داشتن تجربه کافی برای جراح باشد و بیمار می تواند با خیال راحت به جراح اعتماد کند.

داشتن روابط عمومی بالا و حسن خلق

یکی از مواردی که باعث می شود، بیمار در برخورد اول بتواند به یک جراح اعتماد کند داشتن حسن خلق و ارتباط خوب این جراح با همکارانش و سایر بیماران است. در صورتی که جراح نتواند ارتباط موثری با تیم جراحی بر قرار کند هرگز نمی تواند یک عمل جراحی موفق داشته باشد.

علاوه بر این پزشک جراح باید دارای روحیه ی بالا و استقامت جسمی خوبی باشد تا بتواند ساعت ها در اتاق عمل کار جراحی را انجام دهد و خستگی نتواند بر موفقیت او تاثیر چندانی بگذارد.

انتقاد پذیر بودن نیز از ویژگی های اخلاقی یک جراح خوب است. او باید بتواند اشتباهات خود را بپذیرد و از این اشتباهات درس بگیرد. موفقیت های زیاد نباید باعث ایجاد غرور بیش از حد شود و سبب شود که جراح نظرات دیگران را نادیده بگیرد.

آراسته و مرتب بودن

آراسته بود در تمامی مشاغل اهمیت بالایی دارد. آراسته بودن جراح می تواند تاثیر خوبی روی بیماران بگذارد. در واقع داشتن ظاهری آراسته می تواند یکی از ویژگی های ظاهری فرد باشد که نمودی عینی از درونیات فرد است.

آمادگی برای عمل جراحی لاپاراسکوپی

قبل از این که بیمار برای جراحی آماده شود، باید اطمینان حاصل کند که باردار نیست و در صورت بارداری انجام جراحی مشکلی برای جنین یا مادر ایجاد نمی کند. آزمایش هایی که جراح قبل از انجام جراحی باید انجام دهد را انجام دهید و نتیجه ی آزمایش ها را با جراح در میان بگذارید.

آزمایش قند خون ناشتا، آزمایش ادرار، نوار قلب، عکس، سی تی اسکن و ام آر آی باید قبل از انجام جراحی لاپاراسکوپی انجام شود تا جراح از وضعیت بیمار به خوبی اطلاع پیدا کند و در صورت بروز مشکل خاصی از انجام جراحی خوداری کند.

زمان حضور در بیمارستان

بیمار باید دو ساعت قبل از انجام جراحی در بیمارستان حضور داشته باشد. آزمایش ها و مدارک مورد نظر را باید با خود همراه داشته باشد. همراه داشتن وسایل گران قیمت مسئولیتی را متوجه مسئولین بیمارستان نمی کند، بنابراین قبل از حضور در بیمارستان وسایل گران قیمت را از در خانه بگذارید و همراه خود نداشته باشید.

داشتن همراه

از این جهت که بعد از جراحی به علت تاثیر داروهای بی هوشی، بیمار دچار سر درد و سر گیجه می شود، باید از یک نفر بخواهد به عنوان همراه در کنار او حضور داشته باشد. داشتن همراه می تواند به نوعی برای بیمار قوت قلب محسوب شود.

خوردن و آشامیدن قبل از عمل

12 ساعت قبل از انجام جراح باید از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید. در صورتی که مواد غذایی و مایعات قبل از انجام جراحی مصرف شود، بعد از این که به هوش آمدید دچار تهوع شدید می شوید.

خوردن و آشامیدن قبل از عمل
خوردن و آشامیدن قبل از عمل

چه افرادی برای انجام جراحی لاپاراسکوپی مناسب هستند

افرادی که به علت خون ریزی شدید مقدار زیادی از خون خود را از دست داده اند کاندید مناسبی برای انجام عمل جراحی لاپاراسکوپی هستند، چرا که با انجام جراحی لاپاراسکوپی به علت محدودیت در برش ها خون ریزی شدید در بیمار ایجاد نمی شود. بیماران قلبی و ریوی

همان طور که قبلا هم گفته شد، به علت استفاده از گاز کربن دی اکسید به ریه و قلب بیمار فشار وارد می شود، از این رو بهتر است، جراحی لاپاراسکوپی برای این افراد انجام نشود.

جراحی هایی که به دقت بالایی نیاز دارند

در جراحی لاپاراسکوپی به علت استفاده از گاز منبسط کردن شکم تمامی اندام های داخلی از یک دیگر فاصله می گیرند و با دوربین دستگاه آتروسکوپ تصاویر دقیق و واضحی برای جراح فراهم می شود که به کمک این تصاویر می تواند جراحی را به خوبی انجام دهد.

محل جراحت

با انجام جراحی جای محل زخم برای همیشه روی پوست بیمار باقی می ماند و ممکن است، از نظر زیبایی برای بیمار جالب نباشد از این رو با انجام روش لاپاراسکوپی پوست بیمار آسیب کم تری میبیند و جای زخم کم تری روی پوست باقی می ماند.

جراح سعی می کند، برش های جراحی را در محلی ایجاد کند که زیاد در دید نباشد، بنابراین بیمارانی که از محل زخم های جراحی ابراز نا رضایتی می کنند، می توانند گزینه ی مناسبی برای انجام جراحی لاپاراسکوپی باشند.

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای تشخیص علت نا باروری

از جراحی لاپاراسکوپی برای تشخیص علت نا باروری نیز استفاده می شود. در صورتی که پزشک متخصص نا باروری با بررسی سونوگرافی و عکس بیمار به نتیجه ی مشخصی نرسد، بیمار را از طریق لاپاراسکوپی بررسی می کند. برای انجام لاپاراسکوپی تشخیص علت نا باروری با بیهوشی عمومی بیمار طبق مراحل زیر پیش می رود.

مرحله ی اول

در مرحله ی اول قسمت کوچکی از شکم بیمار را با استفاده از سوزن دستگاه دمنده ی گاز کربن دی اکسید سوراخ می کنند و با دمیدن گاز کربن دی اکسید باعث ایجاد انبساط و جدا شدن اندام های داخلی بیمار می شوند.

با جدا شدن اندام های داخلی جراح می تواند به خوبی با استفاده از دوربین دستگاه لاپاراسکوپ تمام قسمت ها را به خوبی بررسی کند. در صورت که مشکل خاصی بود جراح این مشکل را بر طرف می کند.

مرحله ی دوم

بعد از این که برسی ها انجام شد و مشکل بیمار بر طرف شد، گاز کربن دی اکسید را از محل جراحی خارج می کنند و محل ورود تجهیزات لاپاراسکوپی را بخیه می زنند و بیمار را به اتاق ریکاوری انتقال می دهند. در اتاق ریکاوری تا زمانی که بیمار به صورت کامل به هوش بیاید ضربان قلب و تنفس بیمار را هر یک ساعت یک بار بررسی می کنند.

مرحله سوم

بعد از این که پزشک معالج اطمینان پیدا کرد که بیمار از نظر آماده ی مرخص شدن است، بیمار می تواند به خانه بر گردد.

هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای مشکلات لوله ی گوارش

برای تشخیص و درمان مشکلات لوله ی گوارش نیز می توان از جراحی لاپاراسکوپی استفاده کرد. عمل های لاغری معده، جراحی آپاندیس، جراحی روده ی باریک، جراحی روده ی بزرگ، جراحی طحال و کیسه صفرا به وسیله ی دستگاه لاپاراسکوپ امکان پذیر است. در ادامه مقاله ی هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی در مورد هر یک از این موارد به صورت مختصر صحبت خواهیم کرد.

جراحی آپاندیس

انجام دادن جراحی روی آپاندیس ملتهب با استفاده از روش جراحی لاپاراسکوپی جراحی بسیار ساده ای است که بعد از مدت کوتاهی بیمار بهبود پیدا می کند. با روش های جراحی باز محل جراحی تا مدت ها باعث محدودیت های زیادی برای بیمار می شد.

جراحی های لاغری

برای انجام جراحی های لاغری از روش لاپاراسکوپی استفاده می شود. انواع روش های جراحی لاغری مانند بای پس، اسلیو معده، باندینگ و پلیکاسیون با روش لاپاراسکوپی انجام می شوند که باعث می شود، بیمار در مدت کوتاهی بهبود کامل پیدا کند.

جراحی های روده

تومورهای روده را با استفاده از جراحی لاپاراسکوپی می توان درمان کرد. قبل از این انجام این جراحی می توانست برای بیمار دردسرآفرین باشد، اما با استفاده از روش لاپاراسکوپی و کاهش مدت زمان نقاهت بیمار با خیال راحت می تواند به اتاق عمل برود و جراحی شود.

جراحی کیسه صفرا

در مواردی ممکن است، به علت وجود سنگ در کیسه صفرا نیاز باشد، کیسه صفرا از بدن بیمار خارج شود. با ایجاد چند برش کوچک و با کمک دستگاه لاپاراسکوپ جراحی کیسه صفرا در زمان کوتاهی با کم ترین عوارض انجام می گیرد.

زمان بهبودی بخیه ها بعد از جراحی

بعد از انجام جراحی لاپاراسکوپی بخیه ها در مدت زمان کوتاهی بهبود پیدا می کنند. محل ایجاد شکاف برای وارد کردن تجهیزات لاپاراسکوپی به حفره ی شکم بسیار کوچک است و در مدت زمان کمی بهبود پیدا می کند. بعد از مدتی اثر کمی از این بخیه زخم ها روی پوست باقی می ماند که اغلب در نقاطی است که زیاد دیده نی شوند.

زمان کشیدن بخیه ها

در صورتی که بخیه ها از نوع جذب شونده نباشند باید بعد از این که محل زخم بهبود پیدا کرد بخیه را از محل زخم خارج کرد. کشیدن بخیه ها حتما باید به وسیله پزشک انجام شود تا در صورت بروز عفونت و التهاب اقدامات لازم برای بیمار انجام بگیرد. بخیه های جذب شونده بعد از مدتی با بهبود پیدا کردن زخم جراحی به صورت خود به خود جذب می شوند.

تعویض پانسمان

بیمار باید روزی یک بار محل زخم را ضد عفونی کند و پانسمان را تعویض کند. در صورتی که این مراقبت ها انجام نگیرد محل جراحی به زودی عفونت خواهد کرد با ایجاد عفونت ممکن است، این محل به خوبی جوش نخورد و نیاز به مصرف دارو باشد. التهاب و قرمز شدن مکان جراحی و ترشحات زرد رنگ و بد بو می تواند نشانه های بروز عفونت باشد.

استحمام

به طور کلی استحمام می تواند برای بهبودی زخم ها مفید باشد. یک الی دو روز بعد از انجام جراحی بیمار می تواند استحمام کند و بعد از انجام استحمام محل زخم را ضد عفونی کرده و مجددا پانسمان کند.

روش انجام جراحی لاپاراسکوپی

برای انجام جراحی لاپاراسکوپی روش های زیادی وجود دارد. بسته به شرایط بیمار یکی از این روش ها مورد استفاده قرار می گیرد. در صورتی که جراحی نیاز به دقت بالایی داشته باشد، باید از ربات برای جراحی استفاده کرد.

ربات قادر است، تصاویر دقیق و سه بعدی و واضحی را از محل جراحی برای جراح آماده کند و روی نمایشگر بفرستد. جراح با استفاده از تصاویر دقیق می تواند جراحی موفق تری داشته باشد.

شروع جراحی

شروع جراحی با استفاده از داروهای بی هوشی و بی هوشی عمومی بیمار یا بی حسی موضعی است و پس از آن محل جراحی را با استفاده از تزریق گاز منبسط کننده منبسط می کنند.

علت استفاده از این گاز این است که با ورود تجهیزات لاپاراسکوپ به داخل بدن به اندام های دیگر آسیب وارد نشود. بعد از این که با استفاده از دوربین و تصاویر ارسالی آن از محل جراحی، بررسی ها انجام شد و جراحی انجام گرفت جراحی به اتمام می رسد.

مرحله نهایی

در نهایت با خارج کردن تجهیزات لاپاراسکوپی و خارج کردن گاز کربن دی اکسید از بدن بیمار، محل برش ها بخیه می شوند. بعد از این که محل جراحی پانسمان شد، بیمار را به اتاق ریکاوری انتقال می دهند.

تا زمانی که بیمار به هوش بیاید او را تحت نظر دارند. چند ساعت بعد از این که بیمار به هوش آمد در صورتی که حال عمومی بیمار خوب بود می تواند از بیمارستان مرخص شود.

مراحل انجام جراحی لاپاراسکوپی توسط دکتر ایروانی

برای انجام جراحی در مرحله اول باید به دکتر ایروانی مراجعه کنید تا وضعیت سلامت شما را بررسی کند و آزمایش های لازم و داروهای لازم را برای شما تجویز کند.

بعد از این که برای شما نوبت جراحی زده شد، در روز موعود باید در بیمارستان حضور پیدا کنید. توجه داشته باشید، چند ساعت قبل از انجام جراحی در بیمارستان حضور داشته باشید.

بی هوشی یا بی حسی

با استفاده از یکی از روش های بی هوشی یا بی حسی موضعی عمل جراحی آغاز می شود. بی هوشی عمومی برای بعضی از افراد نباید انجام بگیرد از این رو برای این افراد تنها از بی حسی موضعی استفاده می شود. دستگاه دمنده ی گاز دارای سوزن باریکی به نام کانولا است که به آرامی به محل جراحی وارد می شود و فضای حفره ی شکمی بیمار را منبسط می کند.

انجام جراحی

برش های کوچکی توسط دکتر ایروانی روی سطح بدن بیمار ایجاد می شود و تجهیزات لاپاراسکوپی از طریق این برش یا برش ها به بدن بیمار وارد می شود.

تعداد برش ها می تواند از یک عدد تا 3 الی 5 عدد باشد. هر اندازه تعداد برش ها کم تر باشد، انجام جراحی می تواند دشوارتر باشد، چرا که با ایجاد یک برش تجهیزات لاپاراسکوپی بسیار به یکدیگر نزدیک هستند. در نهایت بعد از این که جراحی به اتمام رسید بیمار تحت مراقبت های ویژه قرار می گیرد و در نهایت با ویزیت نهایی پزشک مرخص می شود.

بعد از انجام جراحی

بعد از انجام جراحی بیمار باید چندین بار توسط دکتر ایروانی بررسی و ویزیت شود تا از بهبودی کامل بیمار اطمینان حاصل شود.

پیدا کردن بهترین جراح لاپاراسکوپی

برای این که بتوانید بهترین جراح لاپاراسکوپی را پیدا کنید می توانید از طریق روش های زیر عمل کنید. با استفاده از این روش ها پیدا کردن جراح خوب برای انجام جراحی لاپاراسکوپی نمی تواند کار سختی باشد.

مراجعه به پایگاه های جستجو

با یک سرچ ساده لیست بزرگی از جراحان لاپاراسکوپی در اختیار شما قرار می گیرد که بسته به محل زندگی خود می توانید به یکی از این جراحان مراجعه کنید، اما به یاد داشته باشید که امکانات شهر مورد نظر را برای انجام جراحی بررسی کنید و در صورتی که در شهری زندگی می کنید که امکانات چندانی برای جراحی لاپاراسکوپی ندارد بهتر است، برای انجام این عمل به شهر دیگری مسافرت کنید.

پرس و جو از بیماران جراح

با مراجعه به مطب دکتر ایروانی و پرس و جو از بیماران دکتر می توانید به یک درک نسبی از عملکرد دکتر ایروانی برسید و در نهایت بهترین تصمیم را برای مراجعه به این جراح بگیرید.

علاوه بر این می توانید در کنار نظرات بیماران رزومه ی دکتر ایروانی را نیز مطالعه کنید و با وجود تعداد زیادی جراحی موفق در رزومه ایشان می توانید با خیال راحت به دکتر ایروانی مراجعه کنید و نتیجه کار را به تجربه و مهارت این جراح با تجربه بسپارید.

پرس و جو از بیماران جراح
پرس و جو از بیماران جراح

با توجه به این که جراحی های باز باعث ایجاد چسبندگی بعد از جراحی می شد و بیمار دوران نقاهت نسبتا طولانی را سپری می کرد، نیاز به روش جراحی لاپاراسکوپی به شدت حس می شد تا این که دکتر اریک و دکتر سن با ابداع روش جراحی لاپاراسکوپی باعث ایجاد تحول بزرگی در علم پزشکی و جراحی شدند.

وقتی برای اولین بار ایده ی این کار توسط دکتر سن مطرح شد، جامعه جراحان کالیفرنیا علاوه بر این که ایده ی این جراح را رد کردند این جراح را طرد کردند.

این طرد شدن نتوانست مانع از تلاش های دکتر اریک بشود و در نهایت سال ها بعد دکتر اریک که زمانی به علت استفاده از روش لاپاراسکوپی از جامعه جراحان طرد شده بود توانست جایزه ی نوبل را به خود اختصاص بدهد. در واقع موفقیت های جراحی لاپاراسکوپی را مدیون این دو جراح هستیم.

جراحی لاپاراسکوپی در ایران

این روش به سرعت توانست در ایران جایگاه خود را باز کند و جراحان زیادی امروزه از این روش استفاده می کنند. برای اولین بار جراحان زنان و زایمان و متخصصان ناباروری از این روش برای تشخیص و درمان استفاده کردند و نتایج خوبی نیز از آن گرفتند. برای این که یک جراح بتواند به روش لاپاراسکوپی جراحی کند باید دوره ای تخصصی استفاده از دستگاه لاپاراسکوپ را پشت سر بگذارد.

جراحی لاپاراسکوپی در ایران
جراحی لاپاراسکوپی در ایران

مزایای جراحی لاپاراسکوپی

جراحی لاپاراسکوپی دارای مزایای زیادی است که به خوبی توانسته است جایگزین جراحی های باز شود. کاهش احتمال چسبندگی ها و کاهش دوران نقاهت که در پی آن کاهش هزینه های بیمار را به دنبال دارد، از جمله مزایای روش جراحی لاپاراسکوپی است.

در این جا به انتهای مقاله ی خود با موضوع هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی رسیدیم و امیدواریم که مطالب ارائه شده در زمینه ی هزینه عمل لاپاراسکوپی با دفترچه تامین اجتماعی برای همه ی شما مفید بوده باشند.

Share this post

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در pinterest
اشتراک گذاری در print
اشتراک گذاری در email